USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Sodexo'da mobil ödeme, Kovid-19 öncesine göre 3 kat arttı

"Hijyen kaygısı ile temassız ve mobil ödemeye yönelik bilinç arttı. Mobil ödeme oranları, Kovid-19 öncesi döneme kıyasla yaklaşık 3 kat arttı"

Sodexo'da mobil ödeme, Kovid-19 öncesine göre 3 kat arttı
25-06-2020 14:15
Google News

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Eda Uluca Özcan, pandemi sürecinde yemek kartlarının kullanımında ciddi değişiklikler olduğunu belirterek, "Hijyen kaygısı ile temassız ve mobil ödemeye yönelik bilinç arttı. Mobil ödeme oranlarının Kovid-19 öncesi döneme kıyasla yaklaşık 3 kat arttı. Pandemi öncesi uygulamaya aldığımız Mobil Kart çözümü, dönemin ihtiyaçları doğrultusunda daha fazla ön plana çıktı. Mobil Kart kullanımı, pandemi öncesi döneme göre 10 kat arttı." diye konuştu.

Özcan, AA muhabirinin pandemi sürecinde yemek kartları kullanımı ve dijital dönüşüme ilişkin sorularını yanıtladı.

Pandemi sürecinde alınan önlemler kapsamında restoranların yaklaşık yüzde 80'inin kapandığını hatırlatan Özcan, "Ülke ekonomimizin ve elbette yemek kartı sektörünün en önemli unsuru olan restoranlara biz de bu dönemde destek olmaya çalıştık. Özellikle yemek siparişine talebin artması ile restoranların kurye operasyonlarını daha etkin yönetmeleri çok önemli hale geldi. Biz de tüketicilerin, siparişlerinin durumunu haritadan gerçek zamanlı görebilmesini sağlayan akıllı kurye takip çözümü Hemen Yolda’yı üye restoranlarımıza hizmet bedeli olmaksızın sunduk." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ