USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Sobyanin: 12 Mayıs'tan sonra tüm inşaat işletmelerinin çalışmasına izin vereceğiz

Moskova Belediye Başkanı Sobyanin, 12 Mayıs'tan sonra tüm inşaat işletmelerinin çalışmasına izin verileceğini ifade etti

Sobyanin: 12 Mayıs'tan sonra tüm inşaat işletmelerinin çalışmasına izin vereceğiz
07-05-2020 06:50
Google News

MOSKOVA

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, Moskova'da 12 Mayıs'tan itibaren kendini izolasyon rejiminin zayıflamayacağını, ancak yetkililerin tüm sanayi ve inşaat işletmelerinin çalışmasına izin vereceğini kaydetti.

Öte yandan, Moskova Belediye Başkanı Sobyanin'e göre, koronavirüs salgını nedeniyle Rusya'nın başkentindeki hizmet sektöründeki kısıtlamaların erken kaldırılmasının henüz imkansız olduğunu savundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in düzenlediği videolu toplantıya katılan Sobyanin, "En katı izolasyon önlemleri hizmet sektörüne uygulanmalıdır, çünkü burada çalışmalar başlarsa bu durumda  COVID-19 salgını artar ve yüksek bir enfeksiyon oranına neden olabilir" dedi.

Sobyanin, "Vatandaşların birbirleriyle veya hizmet sunan işletmelerle temas ettiği hizmet sektörü sözkonuus. Bunlar güzellik salonları, kuaförler, ticaret ve diğerleri. Bu işletmelerin işe başlaması, enfeksiyon oranının artmasına veya yüksek dinamiklerine gerçekten neden olabilir" diye uyardı.

Sobyanin, Moskova'da 12 Mayıs'tan itibaren kendini izolasyon rejiminin zayıflamayacağını, ancak yetkililerin tüm sanayi ve inşaat işletmelerinin çalışmasına izin vereceğini belirtti. Ancak Sobyanin, bu önlemin kısıtlayıcı önlemleri zayıflatmak için bir sinyal olarak alınmaması gerektiği konusunda da uyardı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ