USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Skandallarının ardı arkası kesilmiyor'

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin, "Skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Yalancılığı bugün dağıttıkları kağıtlarla tevsik olundu. Bu kağıtların KK'nın iddiaları ile yakından uzaktan bir alakası yok." dedi.

'Skandallarının ardı arkası kesilmiyor'
02-12-2017 00:02
Google News

ANKARA

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ailesi ve yakınlarına ilişkin iddialara yanıt verdi.

Fatih Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"KK'nın skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Yalancılığı bugün dağıttıkları kağıtlarla tevsik olundu. Bu kağıtların KK'nın iddiaları ile yakından uzaktan bir alakası yok. Yalanlarının ve iftiralarının faş olmasının şoku ile başı kesilmiş tavuk gibi oradan oraya koşuşturuyorlar. Çember daralıyor KK için. Düştüğü sefalet çukurunda batmaya devam ediyor. Bu zatın çirkin bir kumpasla oturduğu koltuğu koruması artık çok zor. Bu kadar büyük bir rezalete kendi tabanının da müsamaha göstermesi mümkün değil. Kasetle geldi, öyle görünüyor ki elinde salladığı kağıtlardan yapılacak gemiye binip gidecek. Türk siyasi tarihine alnındaki FETÖ'cü damgası ile kara bir leke olarak geçecek."

Muhabir: Sinan Uslu

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ