USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Siyah iPhone 7 konsept tasarımı göz dolduruyor

Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modellerinde değişecek birkaç kilit unsurdan biri de telefonların renkleri. Ortaya atılan iddialara göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ta...

Siyah iPhone 7 konsept tasarımı göz dolduruyor
02-07-2016 07:27
Google News

Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modellerinde değişecek birkaç kilit unsurdan biri de telefonların renkleri. Ortaya atılan iddialara göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ta Apple Space Gray yani uzay grisi renk seçeneğini kaldıracak bunun yerine Space Black (Uzay Siyahı) ve Deep Blue (Koyu Mavi) renk seçenekleri eklenecek. Bu iddialar doğrultusunda hazırlanan iPhone 7 Space Black (Uzay Siyahı) konsept tasarımı göz dolduruyor. Fakat Apple'ın bugüne kadar yapmadığı bir şekilde mevcut siyah renge sahip Space Gray modelini de kaldıracağını pek de düşünmüyoruz.

27724433060_9fd9f91430_b

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için bugüne kadar birçok iddia,sızıntı ve haber gündeme geldi. Teknoloji devinin tasarımsal anlamda büyük yenilikler yapması beklenilmeyen yeni iPhone'larda, iPhone 6'dan beri süregelen arka taraftaki anten çizgilerinin cihazın alt ve üst tarafında konumlandırılması bekleniyor.

BİR DİĞER İDDİA...

iPhone 7 Plus'ın Apple tarafından yakın zamanda tanıtılan iPad'lerde olduğu gibi iPhone 7 Pro ismiyle tanıtılacağı da bir diğer iddia. Bu arada iPhone 7 ve 7 Plus'ta 3.5mm kulaklık girişi bulunan bulunmayan iki ayrı modelden bahsediliyor hatta Apple'ın bu yıl ilk kez çift sim kartlı telefonlarını tanıtılacağı konuşuluyor. Son olarak da iPhone'ların sevilen rengi uzay grisi renk seçeneğinin artık olmayacağı bunun yerine koyu mavi renk seçeneği ekleneceği söyleniyordu ki son çalışmalara göre Apple iPhone 5 ile başlayan renk anlayışını değiştirerek iPhone 4 ve 4S'te olduğu gibi tamamıyla tek renge sahip telefonlara geri dönecek.

Daha önce de Deep Blue (Koyu Mavi) renkli iPhone 7 konsept tasarımını sizlerle paylaşmıştık. Tam anlamıyla siyah renge sahip iPhone'un da en az koyu mavi kadar güzel göründüğünü belirtmekte fayda var.

Kaynak: SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ