USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sivas'ta FETÖ/PDY davasında 18 sanığın yargılanmasına devam edildi

Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında dava açılan 7'si tutuklu 18 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Sivas'ta FETÖ/PDY davasında 18 sanığın yargılanmasına devam edildi
07-03-2017 18:57
Google News

Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Ümit Erkan V., Sefa G., Ahmet Ali K., Ömer C., Fikret Ö., Erol P., Durmuş T. ile tutuksuz yargılanan A.G., A.F.Ş., F.B., Y.T., S.Y., İ.Ö.U. ve A.B. ile sanık avukatları hazır bulundu. Daha önce ifadesi alınan tutuksuz sanık F.T. ise duruşmaya katılmadı.

Cumhuriyet Savcılığından istenen ByLock raporlarında, tutuklu sanıklar Ahmet Ali K., Erol P., Ömer C., Sefa G., Ümit Erkan V. ile tutuksuz sanık A.F.Ş. ve firari sanıklar R.B. ile V.T.'nin telefonlarında ByLock tespit edildiği belirtildi. Daha sonra bazı tanıklar dinlendi. Telefonunda ByLock tespit edilen sanıklar da daha önceki savunmalarını tekrar ederek ByLock kullanmadıklarını öne sürdü.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına, telefonunda ByLock tespit edilen sanık A.F.Ş'nin tutuklanmasına karar vererek duruşmayı 25 Nisan'a erteledi.

Uğur Yiğit

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ