USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Şişli’deki silahlı soygun anı kamerada

İstanbul Şişli’de bir büfeye giren silahlı soyguncu, kasiyer kadını etkisiz hale getirerek aldığı paralarla kayıplara karıştı. Soygun anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 7 Nisan’da saat 06.00 sıralarında Şişli...

Şişli’deki silahlı soygun anı kamerada
09-04-2016 19:45
Google News
İstanbul Şişli’de bir büfeye giren silahlı soyguncu, kasiyer kadını etkisiz hale getirerek aldığı paralarla kayıplara karıştı. Soygun anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, 7 Nisan’da saat 06.00 sıralarında Şişli Şevket Paşa Mahallesinde bulunan bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre büfeye giren silahlı soyguncu, kasiyer A.K. (41) isimli kadını etkisiz hale getirerek aldığı bin 500 TL ile kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen polis, büfenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek soyguncunun eşkalini belirledi. Polis yaptığı incelemeler sonucu İ.K. (32) isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SOYGUN ANI KAMERADA
Soydun anı ise büfenin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde etrafı kolaçan eden şüpheli büfeye giriyor. Şüpheli elindeki silahı kasiyer kadına doğrultarak paraları istiyor. Şüpheli daha sonra kasiyerden aldığı paraları cebine koyarak uzaklaşıyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ