USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Şişecam Topluluğu'nda yaz stajı online yapılacak

Üretim tesislerinde ve Şişecam Bilim Teknoloji ve Tasarım Merkezi'nde ise stajyerler sadece haftanın belirli günlerinde tesislerde fiili olarak bulunacak

Şişecam Topluluğu'nda yaz stajı online yapılacak
07-07-2020 15:59
Google News

Şişecam Topluluğu, Kovid-19 salgını kapsamında aldığı önlemler doğrultusunda yaz dönemi staj programını online platforma taşıdı.

Şişecam'ın açıklamasına göre, Şişecam Topluluğu, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle aldığı önlemler kapsamında 5 yıldır uyguladığı yaz dönemi staj programı First Step'i online platformda gerçekleştirecek.

Bu yıl şubatta tamamlanan başvuru süreci sonucunda yaz stajını Şişecam Genel Merkezi'nde yapacak üniversite öğrencileri, staj dönemlerini uzaktan erişimle, online olarak tamamlayacak. Üretim tesislerinde ve Şişecam Bilim Teknoloji ve Tasarım Merkezi'nde staj yapacak olan öğrenciler ise sadece haftanın belirli günlerinde tesislerde fiili olarak bulunacak. Bunun dışında tüm staj çalışmaları dijital olarak gerçekleştirilecek.

Başvuru süreci şubatta tamamlanmış olan First Step yaz staj programı için bu yıl 6 bin 500 öğrenci başvuruda bulundu. 310 üniversite öğrencisi de Şişecam Topluluğu bünyesinde staj yapmaya hak kazandı.

Şişecam Topluluğu, üniversite öğrencilerinin kariyerlerine atacakları ilk adımda iyi bir deneyim elde edebilmeleri hedefiyle uygulamakta olduğu yaz staj programı First Step aracılığıyla üniversitelerin üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine bir aylık staj imkanı sağlıyor.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ