USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Şirket içi dijital uygulamalar salgınla mücadelede firmalara büyük fayda sağlıyor

"Her ne kadar başka sektörlerde olduğu gibi yıkıcı yüzüyle henüz bize ulaşmamış olsa da farkındalık üst düzeyde"

Şirket içi dijital uygulamalar salgınla mücadelede firmalara büyük fayda sağlıyor
18-11-2020 14:39
Google News

Borusan Mannesmann Dijital Teknolojiler Genel Müdür Yardımcısı Muammer Kızılaslan, salgınla mücadelede şirketleri için geliştirdikleri "Sağlık Olsun" uygulamasına ilişkin, "Çalışanlarımızın sağlığını korumamıza, pozitif psikoloji yaratmaya, iş yerlerimizi pandemiye karşı daha güvenli bir hale getirmemize ve kurumsal düzeyde iş sürekliliğimizi korumamıza çok önemli katkıda bulunuyor." dedi.

Kızılaslan, yaptığı değerlendirmede, salgının başlarında geliştirdikleri Sağlık Olsun uygulamasına ilişkin deneyimlerini aktardı.

Uygulamanın, teknolojik çözümlerin sunduğu fayda açısından örnek teşkil ettiğini belirten Kızılaslan, "Bu uygulama, çalışanlarımızın sağlığını korumamıza, pozitif psikoloji yaratmaya, iş yerlerimizi pandemiye karşı daha güvenli bir hale getirmemize ve kurumsal düzeyde iş sürekliliğimizi korumamıza çok önemli katkıda bulunuyor." şeklinde konuştu.

Kızılaslan, uygulamanın yararlarına ilişkin, "İlk kurguladığımızda, olası vakaların temaslı taramaları için neredeyse bir gün harcıyor ve 'Acaba birini atladık mı?' endişesi taşıyorken, şimdilerde en geç yarım saat içerisinde tüm temaslı vakaları tespit edebiliyoruz.

Özellikle vakaların arttığı bu dönemde, semptom gösteren şüpheli vakaları veya aile,arkadaş,çevreden temaslı çalışanlarımızı önceden tespit etmek, diğer çalışanlara olası bir bulaşma riskini engellemek ve karantinaya zamanında almakta yüzde yüz iyileşme sağlıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ