USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“Sıradaki Senaryo NASA…” diye yazıldı, 45 yıl önceki olayın itirafı NASA’dan geldi..

Yazarımız Cengiz Han Güven, "Sıradaki senaryo: Bir NASA Çalışanının İtirafları…” dedi o itiraf gecikmeden geldi

“Sıradaki Senaryo NASA…” diye yazıldı, 45 yıl önceki olayın itirafı NASA’dan geldi..
17-10-2019 09:29
Google News

HABER MERKEZİ

Yazarımız Cengiz Han Güven’in yazısının ardından pek dikkat çekmeyen bir “haber” gündemdeki gelişmeler arasında kaynadı gitti ama devamı da gelecek gibi.

-Wikileaks, Tuncay Güney, Ergenekon, Kozmik Oda… Sıradaki senaryo: "Bir NASA Çalışanının İtirafları…”- başlığı altındaki 10 Ağustos’ta dikGAZETE.com’daki köşesinde Cengiz Han Güven’in dile getirdiği ve yazı başlığında da ifade edilen gelişmeler çerçevesinde ele alınan konunun ardından eski bir NASA çalışanının itirafı haberlere yansıdı.

45 yıl sonra gelen itiraf...

Andrew Griffin imzalı “Eski NASA çalışanı: 1970’lerde Mars’ta yaşam bulduk ama görmezden geldiler” başlıklı haberde, ifade edilenler “Nihai soruyu cevaplamış gibi görünüyorduk” alt başlığı ile sunulurken, o eski NASA çalışanının makalesinden de pasajlar aktarıldı.

Güven’in, yazı başlığı ile de dikkat çektiği "Wikileaks, Tuncay Güney, Ergenekon, Kozmik Odaçerçevesinde sızdırılan bilgi ve belgelerin ardından dünya üzerinde ve özellikle Ortadoğu coğrafyasında oyun kurucuların, bir sonraki aşama olarak, NASA kaynaklı belirli bir "sızdırma operasyonu” yapılabileceği vurgulanıyordu.

Dünya üzerinde gerçekleşen ve gündemi değiştiren sızdırma operasyonlarının Türkiye’deki yansımalarının nasıl gerçekleştiğini ortaya koyan yazısında Güven, bir sonraki aşama olan “NASA kaynaklı sızdırma” sonuçlarının, Türkiye’deki yansımalarının neler olabileceğine dair soru işareti ile yazısını noktalarken NASA’dan bir “itiraf” geldi.

Gelen bu ilk “itiraf”ın ardından, yazarımızın da iddia ettiği gibi, önümüzdeki süreçte, NASA çalışanlarından daha önemli itirafların geleceğini de bekleyebiliriz.

Peki bu itirafların, aynen Wikileaks sızdırmasına paralel gerçekleşen Ergenekon sürecini başlatması gibi, sarsıcı benzer bir süreci de Türkiye’de başlatabileceğini beklemeli miyiz!

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ