USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Silvan’daki operasyona ilişkin açıklama

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Silvan ilçesinde bir vatandaşın kaçırılmaya çalışılmasıyla ilgili düzenlenen operasyon kapsamında 4 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.Diyarbakır Adliyesi’nden yapılan açıklamada, Silvan ilçesi Feridun Mahallesi’nde

Silvan’daki operasyona ilişkin açıklama
21-05-2015 22:11
Google News

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Silvan ilçesinde bir vatandaşın kaçırılmaya çalışılmasıyla ilgili düzenlenen operasyon kapsamında 4 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
Diyarbakır Adliyesi’nden yapılan açıklamada, Silvan ilçesi Feridun Mahallesi’nde 20 Mayıs 2015 tarihinde yüzü maskeli 6 şüpheli şahısın bir vatandaşı kaçırmaya çalışması olayıyla ilgili olarak Silvan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, “Silvan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü 2015/681 numaralı soruşturma kapsamında olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik bugün başlatılan yakalama çalışması sonucunda M.B., İ.D., M.Ş.D. ve M.Ş.Y. isimli 4 şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, 2 şüpheli şahısın da yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Silvan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında ayrıca bilgi verilecektir” denildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ