USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

“Siber Güvenilir Hatay Projesi" ile riskler artık alt düzeyde

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, belediye bünyesinde başlatılan ‘Siber Güvenilir Hatay’ projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

“Siber Güvenilir Hatay Projesi" ile riskler artık alt düzeyde
14-11-2018 01:07
Google News

HABER MERKEZİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,teknolojik gelişmelere bağlı risklerin farkında olan bir toplum için Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak başlatılan “Siber Güvenilir Hatay” çalışması hakkında bilgiler verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan Siber Güvenilir Hatay Projesi ekibi ile makamında görüşen Başkan Savaş, gerçekleştirilen ve planlanan çalışmalar hakkında ekiple istişarelerde bulundu.

Siber güvenlik danışmanı ve yazarımız Burak Bozkurtlar’ın da aralarında bulunduğu uzman ekiple, uzun soluklu projeler hakkında sohbet eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, teknolojik gelişmelere bağlı risklerin farkında olan bir toplum için "Siber Güvenilir Hatay" projesine önem verildiğini belirtti.

TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN TÜRKİYE OLMALIYIZ!..

Herkesin "siber güvenilir” olması için farkındalık çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Savaş şunları söyledi:

“Endüstri 4.0’ın konuşulduğu, nesnelerin internetle buluştuğu günümüzde, hızla gelişen teknolojileri aynı hızla tüketiyoruz. Öncelikle tüketen değil, üreten Türkiye olmalıyız.

Siber Güvenilir Hatay Projesi ile telefonlarımızdan bilgisayarlarımıza kadar kullandığımız tüm teknolojileri ve bunlara bağlı riskleri ortadan kaldırmanın bilincinde olmalıyız. Bunun için de başlattığımız bu projede görev alan arkadaşlara büyük iş düşüyor."

Kaynak: HBB

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ