USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Seturday, Altın Örümcek'ten ödülle döndü

- Setur'un sosyal platformu haber, blog kategorisinde birinci oldu

Seturday, Altın Örümcek'ten ödülle döndü
26-06-2020 14:24
Google News

Setur’un “Dün bilmedikleriniz için bugün Seturday var!” mottosuyla, seyahat planı yapanların kaliteli ve özgün içeriklere ulaşmalarını sağlamak üzere kurduğu gezginlerin sosyal platformu Seturday, Altın Örümcek’te ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Setur’un, seyahat planı yapanların en kaliteli ve keşfedilmemiş içeriklere ulaşmalarını sağlamak üzere oluşturduğu sosyal platformu Seturday, Altın Örümcek Ödülleri magazin, haber, blog kategorisinde birinci oldu.

“Dün bilmedikleriniz için bugün Seturday var!” söylemiyle yola çıkan Seturday’in aldığı bu ödül, platformun başarısını kanıtlar nitelikte oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez, tatilseverlerin uğrak adresi olan Seturday’in bundan sonra da güçlü içeriklerle yoluna devam edeceğini belirterek, “İnternet, dijital pazarlama ve mobil teknolojiler kullanılarak oluşturulan başarılı projelerin ödüllendirildiği bu saygın yarışmadan Seturday’in ödülle dönmesi, ekiplerimizin motivasyonunu artırdığı kadar yaptığımız işin doğruluğunun da bir sağlaması oldu.” ifadelerini kullandı.

Aralık 2018’den bu yana "www.seturday.com" adresinden seyahate dair bilinmeyenleri gezginlere sunan Seturday’de Bahar Akıncı, Nilay Örnek, Sinan Hamamsarılar gibi birçok ünlü, yazılarıyla yer alıyor.

Platformda maceraseverlerden gurmelere, kişiye özel seyahat meraklılarından sanatseverlere kadar farklı ilgi alanlarına sahip kesimlere yönelik içerikler bir arada sunuluyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ