USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit Yaşar son yolculuğuna uğurlandı

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde uçaklardan atılan bombalar nedeniyle yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 18 gün süren tedavisinin ardından şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın cenazesi defnedildi. - Anadolu Ajansı

Şehit Yaşar son yolculuğuna uğurlandı
05-08-2016 22:22
Google News

ERZURUM

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde uçaklardan atılan bombalar nedeniyle başından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 18 gün sonra şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın (23) cenazesi, memleketi Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Yaymeşe mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Yaşar'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla baba evinin olduğu mahalleye getirildi. Baba evinin önünde yakınlarından helallik istendi.

Daha sonra vatandaşlar, Yaşar'ın naaşını omuzlarda mahalle mezarlığına kadar tekbirlerle taşıdı.

Burada şehidin babası Ahmet, annesi Necmiye ve ağabeyi Kadir ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin yakınlarını Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu teselli etti.

Şehidin ağabeyi Kadir Yaşar, "Vatan sağolsun." dedi. Amca Mehmet Yaşar ise "Vatan sağolsun, Allah devletimize zeval vermesin. Ne diyeyim. Vatan sağolsun. Diyecek başka sözüm yok." diye konuştu.

Mahalle mezarlığına getirilen şehidin cenaze namazını Şenkaya Müftüsü Kazım Ünsal kıldırdı. Burada cenaze tekbirlerle toprağa verildi.

Cenazeye Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Günay Nuh

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ