USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit Uzman Çavuş Arıyeşil için Eskişehir'de tören

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil için memleketi Eskişehir'de cenaze töreni düzenlendi. - Anadolu Ajansı

Şehit Uzman Çavuş Arıyeşil için Eskişehir'de tören
26-11-2016 18:07
Google News

ESKİŞEHİR

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in Türk bayrağına sarılı naaşı, babaevinde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı Reşadiye Camisi'nin bahçesine getirildi.

Şehidin eşi İpek, babası İsmail Hakkı ve annesi Hamide Arıyeşil, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, CHP İl Başkanı Sinan Özkar ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftü Vekili Dilaver Şahin'in kıldırdığı namazın ardından şehit Arıyeşil'in naaşı, askerlerin omuzlarında taşınarak top arabasına konuldu.

Tabudun başına gelen şehidin eşi İpek ve üzerinde askeri elbise bulunan 3 yaşındaki oğlu Fatih Arıyeşil, bir süre gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesi, törenin ardından defnedilmek üzere Seyitgazi ilçesine gönderildi.

Muhabir: Emrah Yaşar,Sinan Balcıkoca

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ