USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit polis memuru Şimşek son yolculuğuna uğurlandı

Adıyaman da zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru Şimşek in cenazesi toprağa verildi.

Şehit polis memuru Şimşek son yolculuğuna uğurlandı
24-08-2016 17:47
Google News

Adıyaman da zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru Selvet Şimşek in cenazesi, Konya nın Çumra ilçesinde defnedildi.

Tedavi gördüğü hastanede şehit olan Selvet Şimşek in (26) Türk bayrağına sarılı tabutu, törenin yapılacağı Alibeyhüyüğü Mahallesi Halid Bin Velid Camisi önündeki okulun bahçesine getirildi.

Konya Müftüsü Ali Akpınar ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şimşek in naaşı, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya milletvekilleri, çok sayıda polis ve askeri yetkili ile vatandaş katıldı.

Adıyaman da, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polisleri taşıyan zırhlı aracın, Yeşilyurt Mahallesi Sakarya Caddesi nde 19 Ağustos ta devrilmesi sonucu Seracettin Kılınç (28) şehit olmuş, Rıza Cerit ve Selvet Şimşek ağır yaralanmıştı. Şimşek, tedavi gördüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün şehit olmuştu.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ