USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Şehit kızı babasını unutmadı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 7 yıl önce yapılan operasyon sırasında kayalıklardan düşerek şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan’ın 14 yaşındaki kızı Elif, babasının Babalar Günü’nü mezarı başında dua edip kutladı.Kahramanmaraş’ın...

Şehit kızı babasını unutmadı
19-06-2016 20:11
Google News
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 7 yıl önce yapılan operasyon sırasında kayalıklardan düşerek şehit olan Uzman Çavuş Abuzer Doğan’ın 14 yaşındaki kızı Elif, babasının Babalar Günü’nü mezarı başında dua edip kutladı.
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Mahallesi’nde yaşayan Elif Doğan, kendisi 7 yaşındayken şehit olan babasının Karalar Mezarlığı’ndaki kabrini annesi Ayşe Doğan ile birlikte ziyaret etti.
Elif Doğan, ilk olarak getirdiği çiçekleri babasının mezarı başına bıraktı, babasına dualar okuyarak mezar taşını yıkadı ve çiçekleri suladı.
Babasını çok sevdiğini söyleyen Elif Doğan, "Bugüne özel babamı ziyarete geldim. Mezarının bakımını yaptık çiçekleri suladık. Böyle acıların bir daha yaşanmamasını istiyorum. Böyle acılar durur inşallah. Buradan bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyorum" dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ