USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sefa Kalya’nın cenazesi araca konurken ortam gerildi

Taksim’de kaldığı otelde sabah ölü bulunan Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya’nın cenazesi, incelemelerin ardından tekbirlerle cenaze aracına koyuldu. Bu sırada ortalık bir anda karıştı. Taksim’de gece konakladığı...

Sefa Kalya’nın cenazesi araca konurken ortam gerildi
13-01-2016 18:56
Google News
Taksim’de kaldığı otelde sabah ölü bulunan Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya’nın cenazesi, incelemelerin ardından tekbirlerle cenaze aracına koyuldu. Bu sırada ortalık bir anda karıştı.
Taksim’de gece konakladığı otelde sabah saatlerinde temizlik görevlileri tarafından ölü olarak bulunan Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya için cumhuriyet savcısının incelemeleri sona erdi. Kalya’nın ölüm haberini alan çok sayıda taraftar da otelin önüne akın etti. Üzgün oldukları görülen taraftarlar, cenazenin çıkmasını beklemeye başladı. Otelin temizlik görevlilerinin ise elleriyle ağızlarını kapattığı gözlendi. Bir süre sonra otelin önüne gelen cenaze aracı, cenazenin çıkartılması için otelin arka kapısına yönlendirildi. Burada Kalya’nın cenazesi, taraftarların omuzlarında tekbirlerle cenaze aracına koyuldu. Cenaze aracı tam otelin önünden ayrılacağı esnada iddiaya göre bazı şahıslar, “Burada cenaze mi var?” diye sordu. Bu sözlere sinirlenen taraftarla şahıslar birbirine girdi. Ortalığın bir anda karıştığı kavgada yumruklar ve tekmeler havada uçuştu.
Öte yandan Kalya’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ