USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Schneider Electric, şehir hastanelerinin başarısına omuz veriyor

"Schneider Electric, Türkiye’de akıllı hastane çalışmalarına liderlik ediyor. "

Schneider Electric, şehir hastanelerinin başarısına omuz veriyor
30-07-2020 14:03
Google News

Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölge Başkanı Bora Tuncer, "Schneider Electric, Türkiye’de akıllı hastane çalışmalarına liderlik ediyor. Bu kapsamda şirket, Türkiye’de dijital hastane konseptinin öncülerinden Liv Hospital Gaziantep ve HIMSS tarafından dijital hastane unvanıyla tescillenen Mersin Entegre Şehir Hastanesi gibi özel projelerin çözüm ortaklığını üstleniyor." dedi.

Tuncer, AA muhabirine şehir hastanelerinin altyapısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Schneider Electric'in,yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) ile birlikte önemi çok daha derinden anlaşılan hastane yönetimi konusunda, akıllı teknolojilerin ve bilgi sistemlerinin gücünden yararlanılması gerektiği çağrısını yaptığını anlatan Tuncer, "Şirket, 100’ü aşkın ülkedeki deneyimiyle Türkiye’de yeni nesil hastanelerin kurulmasında çözüm ortağı olarak yer alıyor. Böylece hasta bakımında ‘hayati’ önem taşıyan gelişmeler sağlamak, sağlık personelinin performansını maksimize etmek ve işletme maliyetlerini azaltmak mümkün oluyor." dedi.

Firmanın 180 yılı aşkın deneyimiyle enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olduğunu aktaran Tuncer, "Schneider Electric, Türkiye’de akıllı hastane çalışmalarına liderlik ediyor. Bu kapsamda şirket, Türkiye’de dijital hastane konseptinin öncülerinden Liv Hospital Gaziantep ve HIMSS tarafından dijital hastane unvanıyla tescillenen Mersin Entegre Şehir Hastanesi gibi özel projelerin çözüm ortaklığını üstleniyor."yorumunu yaptı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ