USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Sberbank, üst üste dördüncü kez Rusya'nın en pahalı markası seçildi

En büyük Rus bankası konumundaki Sberbank, üst üste dördüncü defa Rusya'nın en pahalı markası olarak seçildi

Sberbank, üst üste dördüncü kez Rusya'nın en pahalı markası seçildi
24-08-2020 07:22
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, üst üste dördüncü kez ülkenin en pahalı markası seçildi. İlk 5 sıralamasında Gazprom, Lukoil, Rosneft ve Rus Demiryolları (RJD) şirketleri de yer aldı.

Brand Finance derecelendirme kuruluşuna göre Sberbank, en pahalı markalar listesinde dördüncü kez birinci oldu. Şirketin değerinin 840,2 milyar ruble olduğu tahmin ediliyor. 

Brand Finance'e göre, yeni işletmeler edinme ve dijital ekosistemi genişletme stratejisi, müşteriler için çok çekici olan şirketin liderliğini sürdürmesine yardımcı oluyor. Bu çeşitlendirme, gelir oynaklığını azaltmaya ve iş süreçlerinin entegrasyonu maliyetleri düşürmeye yardımcı olmakta.

Ajans ayrıca, Sberbank markasının tanınması nedeniyle yeni hizmetlerin ürün tekliflerine entegrasyonunun başarılı olduğunu kaydetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sberbank CEO'su German Gref, "Markamızın değerine ilişkin yüksek değerlendirme, tüm Sberbank ekibinin çalışmalarının ve müşterilerimizin bize duyduğu güvenin bir sonucudur. Bu takdirle gurur duyuyoruz, ancak durmaya hakkımız olmadığını, yalnızca sürekli ilerlemenin en iddialı planları uygulamamıza izin vereceğine inanıyoruz.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ