USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamasını kim hangi örgüt yaptı?

Şanlıurfa Viranşehir patlamasını kim hangi örgüt yaptı? Şanlıurfa Viranşehir patlamasını hangi örgüt üstlendi merak ediliyor. Şanlıurfa Viranşehir’de meydana gelen saldırıda 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Peki Şanlıurfa Viranşehir saldırısını kim hangi örgüt yap

Şanlıurfa Viranşehir’de patlamasını kim hangi örgüt yaptı?
18-02-2017 12:47
Google News

Şanlıurfa Viranşehir patlamasını kim hangi örgüt yaptı sorusunun cevabı merak ediliyor. Şanlıurfa Viranşehir’de patlama meydana geldi. Şanlıurfa Viranşehir’de patlamada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Peki Şanlıurfa Viranşehir patlamasını kim hangi örgüt üstlendi. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapılan saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri aldı. Öte yandan ilçe belediyesinden hoparlörle yapılan anonslarda, kana ihtiyaç olduğu belirtilerek, bölge halkından kan vermek için ilçedeki devlet hastanesine müracaat etmesi istendi. Peki Şanlıurfa Viranşehir patlamasını kim hangi örgüt yaptı?

ŞANLIURFA VİRANŞEHİR PATLAMASINI KİM HANGİ ÖRGÜT YAPTI?

Şanlıurfa Viranşehir patlamasını kim hangi örgüt yaptı merak ediliyor. Şanlıurfa Viranşehir patlamasını henüz bir örgüt üstlenmedi. Şanlıurfa Viranşehir patlaması ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Şanlıurfa Valisi Azim Tuna, Viranşehir’deki saldırının bombalı araçla gerçekleştirildiğini açıkladı. Tuna, patlamada 3 yaşındaki 1 çocuğun hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını kaydetti.

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Viranşehir’de gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadı.
Twitter’dan açıklama yapan Bozdağ, "Şanlıurfa Viranşehir’de hakim,savcı ve zabıt katiplerine dönük terör saldırısını,bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.Yargı camiamıza büyük geçmiş olsun.Bu terör saldırısı,sadece yargı görevi yapanlara değil aynı zamanda hukuka,adalete,milletimize,devletimize ve birliğimize yapılmıştır. Hiçbir terör örgütü/terör saldırısı,Türkiye’nin terörle mücadelesini zaafa uğratamayacaktır. Terörle,kararlı/etkin mücadelemiz sürecektir. Hakim ve savcılar ile onlara yardımcı adli görevliler,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da adaleti ayakta tutmaya devam edecektir" dedi.

Şanlıurfa Viranşehir patlamasını kim hangi örgüt üstlendi merak ediliyor. Şanlıurfa Viranşehir patlamasını henüz bir örgüt üstlenmedi. Şanlıurfa Viranşehir patlaması ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.
 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ