USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Samsung’un JetBot 90 AI+ robot süpürgesi ile evler otomatik temizlenecek

Samsung, Intel Yapay Zeka destekli dünyanın ilk akıllı robot süpürgesi JetBot 90 AI+ ile ev temizliğine yeni bir boyut getirecek

Samsung’un JetBot 90 AI+ robot süpürgesi ile evler otomatik temizlenecek
09-02-2021 15:48
Google News

Samsung, Intel Yapay Zeka destekli dünyanın ilk akıllı robot süpürgesi JetBot 90 AI+ ile ev temizliğine yeni bir boyut getirecek.

Samsung'dan yapılan açıklamaya göre, Samsung’un bu yıl tanıttığı yeni JetBot 90 AI+ robot süpürge, temizlik rotasını optimize eden ve çevresine tepki verebilmesini sağlayan akıllı teknolojilerle donatıldı.

CES İnovasyon Ödülleri kapsamında ödül de alan JetBot 90 AI+, Intel Yapay Zekâ destekli dünyanın ilk akıllı robot süpürgesi unvanını da taşıyor.

En az eforla temizliği mümkün hale getiren JetBot 90 AI+, sensörle birlikte çalışan yapay zeka destekli nesne algılama teknolojisi sayesinde evin her yerinde dolaşarak özenli ve verimli bir biçimde temizlik yapıyor.

Sürücüsüz araçlarda kullanılan sensörlerin bir benzeri olan LiDAR sensörle, mesafeyi algılıyor ve doğru hareket edebilmek için konum takibi yapabiliyor.

Üç boyutlu sensörüyle oyuncak ve sandalye ayağı gibi nesneler arasındaki farkı algılayabilen akıllı robot süpürge, yerdeki en küçük nesneleri dahi tespit ederek dolaştığı odanın şeklini anlayabiliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ