USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S3 de göründü

Samsung'dan tablete atağı! Şirket üst seviye tablet serisini önümüzdeki dönemde güncelleyecek. İşte yeni nesil Tab S3 tabletin detayları. 

Samsung Galaxy Tab S3 de göründü
01-02-2016 07:22
Google News

Teknoloji devi Samsung, tablette de atakta! Şirket üst seviye tablet serisini önümüzdeki dönemde güncelleyecek. İşte yeni nesil Tab S3 tabletin detayları.

Görseller Samsung Galaxy Tab S2 ailesine aittir.

Bir süredir sakinleşen tablet pazarı önümüzdeki dönem tekrar kızışacak. Son gelen sızıntılara göre Samsung, üst seviye özelliklere sahip Galaxy Tab S3'ü hazırlıyor. Apple da yeni amiral gemisi iPad Air 3'ü mart ayında tanıtacak ve HTC'nin de tablet pazarı ile ilgili planları gün yüzüne çıkmıştı.

Tab S3

Samsung'un yeni tableti Hindistan'ın ithalat ihracat verilerinde ortaya çıkmış oldu ve sınırlı ortaya çıkan özellikle tablet de onaylanmış oldu.

İKİ MODELDE BAZI ÖZELLİKLER...

İki farklı modelin ortaya çıktığı verilerde Samsung SM-T719 kodlu cihaz 8 inçlik, Samsung SM-T813 kodlu cihaz ise iPad Air modellerinde olduğu gibi 9.7 inçlik ekran büyüklüğüne sahip olacak. Yeni nesil tabletlerde Quad HD çözünürlüğün yer alması beklenirken, S3 tablet ailesi hakkında henüz başka bir bilgi bulunmuyor.

Samsung'un kendi üretimi Exynos işlemcilere ev sahipliği yapacağına kesin gözüyle bakılan yeni S3 ailesinin, önceki nesil Tab S2 ailesine göre çok daha iyi özelliklere sahip olacağını söylemek yanlış olmaz.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ