USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy S7, spam aramalara karşı koruyacak

Samsung'un veritabanı bu kez kullanıcıları korumak üzere işleyecek. S7 spam numaralar aradığında önceden sizi uyaracak.

Samsung Galaxy S7, spam aramalara karşı koruyacak
23-02-2016 19:43
Google News

Akıllı telefon devi, Samsung'un veritabanı bu kez kullanıcıları korumak üzere işleyecek. S7 spam numaralar aradığında önceden sizi uyaracak.

Samsung, dün Galaxy S7 ve S7 Edge'i resmen tanıttı. Mart ayında kullanıcılarla buluşacak olan modellerle ilgili çok fazla şey yazılıp çizildi;  ancak yeni bir detay atlanıyor. Telefonlarla birlikte artık spam aramalar bizi daha az rahatsız edecek.

Amerika'da bulunan spam numara veritabanı Whitepages sayesinde Galaxy S7 veya S7 Edge'inize gelen aramalar sırasında telefon sizi uyarabilecek. 1,5 milyardan fazla numaranın bulunduğu veritabanı sizi sahte aramalara karşı koruyacak.

İLK AŞAMADA 16 ÜLKE İLE BİRLİKTE TÜRKİYE'DE...

Bu özellik ilk aşamada şu ülkelere sunulacak: Avustralya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya , Hong Kong, İsrail, İtalya, Meksika, Filipinler, Singapur, İspanya, İsveç, Türkiye, İngiltere ve ABD.

Ancak S7 ile standart gelen bu özellikleri kendi telefonunuzda kullanmak da mümkün. Whitepages'in Android veya iOS uygulamasını indirerek siz de bunlardan korunabilirsiniz.

Son olarak S7 serisinin özelliklerini hatırlamak gerekirse; 5.1 inç Quad HD ekran (S7 Edge için 5.5 inç), Exynos 8890 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB depolama ve microSD kart girişi, 12 MP kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ