USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy S7'nin iki yeni videosu yayınlandı

Samsung Galaxy S7'nin yeni videosu yayınlandı. Yeni videolar Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in önemli özelliklerini vurguluyor.

Samsung Galaxy S7'nin iki yeni videosu yayınlandı
01-03-2016 04:02
Google News

Akıllı telefonlardaki en iddialı markalardan teknoloji devi Samsung, Galaxy S7'nin yeni videosunu yayınlandı. Yeni videolarda Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in önemli özellikleri vurgulanıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 21 Şubat'ta düzenlediği etkinlikle beraber yeni nesil akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin tanıtımlarını gerçekleştirmişti.
Android cephesinde "En çok satış gerçekleştiren firma" ünvanını taşıyan Samsung, her iki modeli için de yeni videolar yayınlamaya devam ediyor.

Şirket, son olarak hem Galaxy S7 hem de Galaxy S7 Edge modellerinin önemli özelliklerine odaklanıyor.
Videolardan biri, akıllı telefonların suya dayanıklı yapısını konu alıyor: 

Havuza düşürülen ya da yağmur damlalarıyla ıslanan Galaxy S7 veya Galaxy S7 Edge, bu durumdan hiçbir şekilde olumsuz etkilenmiyor.
Kısa süre içerisinde dünya genelinde birçok farklı ülkeyle birlikte Türkiye'de de satışa çıkacak akıllı telefon, bilindiği gibi IP68 sertifikasına sahip ve dolayısıyla bu yeni videoda suya ve toza karşı dayanıklı olan yapı özellikle vurgulanıyor.

Diğer video ise her iki akıllı telefonun da kamera performansına odaklanıyor..

12 MP'lik arka kameranın bulunduğu Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonları, düşük ışıkta tam performans sergilemesi için f/1.7 diyafram açıklığına sahip.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ