USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy S7'nin hediyesi de belli oldu

Koreli markaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung'un ön sipariş hediyesi Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü olacak.

Samsung Galaxy S7'nin hediyesi de belli oldu
12-02-2016 07:12
Google News

Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S7, 21 Şubat tarihinde düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak.

Koreli markaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung'un ön sipariş hediyesi Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü olacak.

Samsung'un geçtiğimiz yıl duyurduğu sanal gerçeklik gözlüğü çok kısıtlı bir kitleye hitap edebilmişti. Google Cardboard ile rekabetçi olamayan gözlüğün satışları da bu yüzden düşük kalmıştı. Görünüşe göre Samsung ön siparişe özel bir “Unboxing Pack” yaparak daha önce sanal gerçeklik ile tanışmamış kitlelerle Gear VR'ı buluşturmak istiyor.

RESMİ SATIŞLARIN 11 MART'TA BAŞLAMASI BEKLENİYOR...

21 Şubat'taki Galaxy Unpacked etkinliğiyle beraber ön sipariş sürecinin başlayacağı Galaxy S7‘nin resmi satışlarına ise 11 Mart'ta başlanması bekleniyor. Koreli marka hatırlanacağı üzere bir önceki amiral gemisi modeli olan Galaxy S6'nın ön sipariş sürecinde Samsung Wireless Charger adı verilen kablosuz şarj pedini ücretsiz olarak dağıtmıştı.

Daha önce de burada belirttiğimiz üzere Samsung Galaxy S7‘de 5.1 inçlik Super AMOLED ekran, Snapdragon 820 ya da Exynos 8890 işlemci, 4 GB RAM, 32/64/128 GB dahili hafıza, 12 megapiksel ana kamera gibi teknik özellikler yer alacak.

Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ