USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy Note 5 İçin Marshmallow Yolda

Gelecek ay Samsung Galaxy Note 5'e verilmesi planlanan Android 6.0 Marshmallow güncellemesi bir kullanıcıya sehven gönderildi.

Samsung Galaxy Note 5 İçin Marshmallow Yolda
17-11-2015 23:58
Google News

Gelecek ay Samsung Galaxy Note 5‘e verilmesi beklenilen Android 6.0 Marshmallow güncellemesi, şanslı bir kullanıcıya yanlışlıkla gönderildi.

Samsung Galaxy Note 5 için verilecek Android 6.0 Marshmallow güncellemesi bir süredir Alman T-Mobile operatörü tarafından test ediliyor. XDA forumunun kıdemli bir yöneticisine muhtemelen sistemden kaynaklı olduğu tahmin edilen bir hatadan dolayı OTA üzerinden güncelleme verildi ve kullanıcı fark etmeden bu güncellemeyi indirdi. Güncellemenin kaynak dosyalarını yönetici olduğu forumda paylaşan kullanıcı, kısa zaman içinde sürümü tüm cihazlara yüklenebilir hale getirdi.

Stabil olmayan bu sürümün tesadüfen bir son kullanıcıya gönderilmesi, Samsung Galaxy Note 5 için Marshmallow güncellemesinin daha erken verilebileceği sorularını akıllara getiriyor. Güncelleme konusunda sabıkası kabarık olan Samsung, bakalım en yeni cihazına güncellemesini vaat ettiği tarihte verebilecek mi?

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ