USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy Note 4 Marshmallow güncellemesi başladı

Samsung’un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü phablet telefonu Galaxy Note 4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Macaristan’lı bir Samsung kullanıcısının paylaştığı fotoğrafa göre Marshmallow...

Samsung Galaxy Note 4 Marshmallow güncellemesi başladı
08-12-2015 05:47
Google News

Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü phablet telefonu Galaxy Note 4 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Macaristan'lı bir Samsung kullanıcısının paylaştığı fotoğrafa göre Marshmallow güncellemesi Macaristan'da dağıtılmaya başlanmış gibi görünüyor. Güney Kore'li şirketin Şubat ayında güncellenmesi beklenen bu yılın amiral gemisi modelleri Galaxy Note 5, S6, S6 Edge ve S6 Edge Plus'tan önce Galaxy Note 4‘e güncelleme vermesi kafaları biraz karıştırdı. Fakat paylaşılan resimlerde Marshmallow'a has özelliklerin görülmesi iddianın asılsız olmasını ortadan kaldırıyor.

Kullancının aktardığı ekran görüntülerinde ekran kapalıyken S-Pen ile not alma, yeni hava durumu widget'i ve yeni ikonlar göze çarpıyor. Macar kullanıcıya göre TouchWiz'deki meşhur kasılma ve takılmalar Android 6.0 Marshmallow güncellemesiyle giderilmiş ve cihazın performansında artış sağlanmış. Samsung Galaxy Note 4 için Marshmallow güncellemesinin diğer ülkelere ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

galaxy-note-4(2)galaxy-note-4(3)galaxy-note-4(4)

 Kaynak: Scroll

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ