USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Samsung Galaxy A9 Pro TENAA'da görüntülendi

Samsung'un metal akıllı telefonu Samsung Galaxy A9 Pro'nun tasarımı ve teknik özellikleri Çin'in mobil sertifikasyon kurumu TENAA'da ilk kez görüntülendi.

Samsung Galaxy A9 Pro TENAA'da görüntülendi
03-03-2016 23:17
Google News

Samsung'un metal gövdeli akıllı telefon serisi Galaxy A'nın en yeni temsilcisi Samsung Galaxy A9 Pro bir süredir merakla bekleniyordu. Serinin tepe cihazı olacak modelin tasarımı ve teknik özellikleri Çin'in mobil sertifikasyon kurumu TENAA'da ilk kez görüntülendi.

Samsung Galaxy A9 Pro, tamamen metal kasasıyla dayanıklı bir yapıda olduğunu gösterirken arka ve ön kısmında yer alacak Gorilla Glass 4 koruma da cihazın sağlamlığına sağlamlık katıyor.

GÖRÜNTÜDE FARK YOK AMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ....

Görüntü itibarıyla diğer cihazlardan herhangi bir farkı bulunmayan Galaxy A9 Pro'nun TENAA'dan sızdırılan teknik özellikleri arasında 6 inç Full HD Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 652 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB genişletilebilir dahili hafıza, 8 megapiksel ön ve 16 megapiksel OIS ve LED flaşlı arka kamera ile 4000 mAh gömülü bir batarya yer alıyor.

Samsung'un yeni cihazının tanıtımının ne zaman gerçekleştirileceği henüz belli değil, fakat tahminlere göre Galaxy A9 Pro'nun Nisan ayında tanıtılması bekleniyor. Daha önce bazı teknik özellikleri GFXBench testlerinde görünen Samsung Galaxy A9 Pro, bakalım ne zaman ve hangi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak?


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ