USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Şampiyonlar Ligi'ne dönmemiz lazım'

Galatasaray Futbol Takımı Direktörü Cenk Ergün, Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettikleri maçla moral bulduklarını ve öncelikli hedeflerinin sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanmak olduğunu söyledi. - Anadolu Ajansı

'Şampiyonlar Ligi'ne dönmemiz lazım'
12-03-2017 01:47
Google News

İSTANBUL

Cenk Ergün, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu maça zor başladık, hocamızın olmaması, sakatlarımızın fazla olması, maç sırasında da Hakan Balta'nın belinde spazm oluşması bizi zorladı. Bruma da kırmızı kart cezalısıydı. Basit bir şekilde gel-gitlere sebep olduk, yapmış olduğumuz penaltılar da dahil olmak üzere. Hocamızın ısrarlı taktik düzeni meyvelerini veriyor diye düşünmek lazım. Sonuçta bu Galatasaray forması hedefsiz kalamayız. Ligde tırmanabildiğimiz kadar yukarılara tırmanıp, alışık olduğumuz Şampiyonlar Ligi'ne dönmemiz lazım. Hedefimiz bu." ifadelerini kullandı.

Ergün, Galatasaray'da sakat oyuncuların sayısının fazla olması hakkında ise şöyle konuştu:

"Doğal olarak antrenman temposunda bir farklılık var. Yapılmış olan değişikliğin önemli sebeplerinden biri de buydu. Oyuncuların şu anki fiziksel durumu, antrenmanlar, saha, yaşananlar, birçok şartın bir araya gelmesinden üst üste sakatlıklar oluştu. Önemli olan bu tempoyu devam ettirmek ve buna alışmak. Sonuçta teknik heyetimiz, sağlık heyeti ile sürekli istişarede bulunarak tempoyu düşürmemeye ve oyuncuların da buna katlanabileceği seviyeye çekmeye uğraşıyorlar. Bu kadar sakatlığın olduğu durumda, Trabzonspor maçından sonra gelecek milli takım arası bizim lehimize olacak."

Levent Nazifoğlu'ndan tepki

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu ise Cenk Ergün'ün konuşmasından önce kendi açıklamalarının basında yer alış şekliyle ilgili olarak tepki gösterdi. Nazifoğlu uzun süre basına açıklamada bulunmayacağını söyledi.

Levent Nazifoğlu, "Size defalarca rica ettim, söylediklerimin ortasından alıp, yanından alıp, bir hafta boyunca bu konuları yanlış şekilde aktarmayın diye, bu nedenle uzun bir süre Cenk Bey sizinle görüşecek. Bakalım, ortalık durulsun, tekrar görüşürüz." şeklinde konuştu.

Muhabir: Hilmi Sever


dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ