USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Saldırıda ölenlerin 2’si ODTÜ’lü

Ankara Kızılay’da bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden 2 kişinin Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencisi olduğu öğrenildi. Üniversiteden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz bu insanlık...

Saldırıda ölenlerin 2’si ODTÜ’lü
14-03-2016 15:57
Google News
Ankara Kızılay’da bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden 2 kişinin Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencisi olduğu öğrenildi. Üniversiteden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz bu insanlık dışı saldırıda iki evladını kaybetti" denildi.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi yönetiminden yapılan yazılı açıklamada: "Ankara’da masum insanları hedef alan bir menfur saldırı daha yaşadık. Üniversitemiz bu insanlık dışı saldırıda iki evladını kaybetti. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Berkay Baş ve Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Hazırlık öğrencisi Ozancan Akkuş yaşamlarını yitirdi. Acımız büyük. Yaşamını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz. Terörü lanetliyor ve her türlü şiddete son verilmesi için çağrımızı tekrarlıyoruz" ifadeleri yer aldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ