USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Sağlık Bakanı Koca'nın alkış çağrısına halktan büyük destek

Sağlık Bakanı Koca'nın alkış çağrısına saat 21.00'de halktan büyük destek geldi..

Sağlık Bakanı Koca'nın alkış çağrısına halktan büyük destek
20-03-2020 00:23
Google News

HABER MERKEZİ

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın bugün saat 14.00'de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul'unda bulunan Milletvekillerinden sağlık çalışanları için istediği alkışlı desteğe akşam saat 21.00'de balkonlara çıkan halk da destek verdi.

Sağlık Bakanı Koca, TBMM'deki konuşması sonrasında akşam saatlerinde sosyal medya hesabı "Twitter" üzerinden ilettiği bir mesajla şunları kaydetmişti:

"ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum."

Bakan Koca'nın çeşitli kesimler tarafından kısa sürede paylaşılan mesajı sonrası, yurdun değişik yerlerinde bulunanlar saat 21.00'de balkonlara çıkarak 1 dakika boyunca ülkemizde Koronavirüs salgınına karşı başarılı çalışmalar sürdüren Sağlık Bakanı ve sağlık çalışanlarını alkışladı.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere kopan alkış tufanı sırasında bazılarının duygulu anlar yaşadığı ve göz yaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

İşte alkış çağrısına "Twitter" üzerinden verilen iki farklı destek:

.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ