USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Yerel haber-Åžirket Haber

Sabancı, çalışanlarını geleceğe hazırlamak için 2 yılda 200 milyon TL'yi aşkın yatırım yapacak

"Yaşanan tüm bu dönüşümlerin ışığında iş dünyasının temsilcileri olarak, geleceği tasarlamamız ve çalışanlarımızı geleceğin yetkinlikleri ile donatmamız şart"

Sabancı, çalışanlarını geleceğe hazırlamak için 2 yılda 200 milyon TL'yi aşkın yatırım yapacak
17-03-2021 16:33
Google News

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Cenk Alper, "Yaşanan tüm bu dönüşümlerin ışığında iş dünyasının temsilcileri olarak, geleceği tasarlamamız ve çalışanlarımızı geleceğin yetkinlikleri ile donatmamız şart." dedi.

Sabancı Holding'in 2021-2025 stratejisi kapsamında odaklandığı 5 ana başlıktan biri olan "İşin Geleceğine Uyum" konusunda çevrim içi toplantı düzenlendi.

Toplantıda verilen bilgiye göre, Sabancı Holding'in, Boston Consulting Group (BCG) Türkiye iş birliğiyle hazırladığı planın yol haritaları kapsamında, 2 yılda çalışanlara yönelik 200 milyon TL'nin üzerinde yatırımın hayata geçirilmesi planlanıyor.

Sabancı Holding CEO'su Alper, toplantıda yaptığı konuşmada, son yıllarda dünya ekonomisinde yaşanan dönüşümün, iş yapış şekillerini de baştan aşağı değiştirdiğini ve teknolojik gelişmelerin her geçen gün hızlandığı günlerde, artık iş kollarını, iş gücünü ve iş alanlarını, eski dünyanın kurallarına göre organize etmenin imkansız olduğunu vurguladı.

"Yeni Neslin Sabancı"sı olarak, bu dönüşümü uzun süredir takip ettiklerini aktaran Alper, bu doğrultuda, son yıllarda hayata geçirdikleri proje ve uygulamalarla çalışma hayatına yenilikçi bir bakış açısı kazandırmanın, işin geleceğine uyum konusuna Türkiye’de öncülük etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi