USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

"Rusya’nın Emlak Kralı" Kiyevskaya Ploşad, Moskova'da eski meyve sebze halini almayı planlıyor

"Rusya"nın Emlak Kralı" olarak tanınan Azerbaycan asıllı Nisanov’a ait şirket “Kiyevskaya Ploşad”ın, Moskova'daki eski meyve sebze halini almayı planladığı iddia edildi

"Rusya’nın Emlak Kralı" Kiyevskaya Ploşad, Moskova'da eski meyve sebze halini almayı planlıyor
31-08-2020 07:25
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan kökenli işadamları Zarah İliyev ve God Nisanov'a ait Kiyevskaya Ploşad şirketinin, Moskova'da Krasnaya Presnya adlı eski meyve sebze halini almayı planladığı iddia edildi. Bu arada, Forbes dergisinin “Rusya Emlak Kralları-2013” reyting sıralamasında Kiyevskaya Ploşad listenin başında yer almıştı.

Rus Kommersant gazetesine göre,  O1 Properties şirketinin ana sahibi olan Riverstretch Trading & Investments (RT&I), Moskova'nın kuzeybatısındaki eski Krasnaya Presnya meyze halini satmayı planlıyor.

Habere göre, Moskova ÜçüncüTaşıma Halkası yolunun yakınlarındaki bulunan ve yaklaşık 20 hektarlık bir arsa, "Peresvet" (developer) Grubu'nun borç yükümlülüklerinin ödenmesinin bir parçası olarak şirkete verilmişti.

Kommersant'ın verdiği bilgilere göre, bu arsanın satın alınmasıyla ilgili görüşmeler Kievskaya Ploşad firması sahipleri Nisanov ve Iliev tarafından yürütülüyor.

Gazete, daha önce söz konusu arsada AVM yapılması planladığına da dikkat çekti. Gazeteye konuşan uzmanlara göre, bugün burada bir iş merkezi inşa edilmesi ofis piyasası açısından çok riskli. Gazete, burada konut inşa edilebileceğini de tahmin ediyor. Uzmanlara göre, söz konusu bölgede yeni inşa edilen konut satışları iyi gidiyor.

Kievskaya Ploşad firması, Moskova'da, özellikle Evropeyski AVM, Ukrayna Oteli, Sadovod ve Food City dev pazarlarına sahip.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ