USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rusya şehirlerinin prestij simgesini zenginleştiren Türk firması: Alucon

Rusya şehirlerinin prestij simgesini zenginleştiren Türk firması Alucon Group şirketi Başkanı Cemal Yangın, "Rusya'da çok sayıda dev projelere imza attık” dedi

Rusya şehirlerinin prestij simgesini zenginleştiren Türk firması: Alucon
13-08-2024 17:42
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Türk Alucon Group şirketi, başkent Moskova başta olmak üzere, Rusya kentlerinin prestij simgesini zenginleştiren projelere imza atıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alucon Group şirketi Başkanı Cemal Yangın, firmanın 47 yıldır faaliyet gösterdiğini vurguladı. İşadamı Yangın, "1977 yılında Türkiye de kurulduk. 1994 Azerbaycan’da da kuruldu. Uluslararası çapta tecrübeli firmamız, Orta Asya ve Azerbaycan, genel olarak eski Sovyet cumhuriyetlerinde büyük projeler gerçekleştirdi. O ülkelerden çok sayıda teşekkür ve takdir aldık. Faaliyet alanlarımız, bina cepheleri müteahhitliği, mühendisliği, tasarımı ve danışmanlığı." dedi. 

-Alucon Group şirketi Başkanı Cemal Yangın

Rusya piyasasında 5 yıldır faaliyet gösterdiklerini kaydeden Yangın, "Rusya'da çok sayıda dev projelere imza attık. Örneğin Moskova'da Türk Ant Yapı iştiraki ANTTEQ firmasının inşa edeceği "HIGH LIFE"-2 (Yüksek Yaşam) konut projesinde fasad çalışmalarını bizim güçlü teknik kadromuz yapacak. Bu çok önemli proje!" diye konuştu.

Bu arada, Rus medyası da Alucon Group şirketinin, Rusya'nın Uzakdoğu bölgesindeki projelere başarıyla imza attığına işaret ederek, "Türk Alucon Group, Novatoria projesinde yarı saydam yapıların montajı dahil olmak üzere cephe işlerini yürütüyor. Şirket, uzun on yıllardır uluslararası piyasada tanınmakta olup, 1994 yılından bu yana konut ve ticari gayrimenkul alanında büyük projeler üzerinde istikrarlı bir şekilde çalışmaktadır. BDT ülkelerinde. Alucon Grubu uzmanları, Bakü'deki (Azerbaycan) Haydar Aliyev Havalimanı binasının cephesi, JW Marriott Hotel (Bakü, Azerbaycan), Radisson Hotel marka otellerinin cepheleri dahil olmak üzere Türkiye, Karadağ, Azerbaycan ve Gürcistan'da 20'den fazla simgesel projeyi hayata geçirdi. Bunlar arasında (Batum, Gürcistan), Sheraton Hotel (İsmailli, Azerbaycan) ve diğer konut komplekslerinin ve premium otellerin cepheleri de yer almakta." diye vurguladı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ