USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rusya'nın mermer işleme endüstrisi liderlerinden Artishock: Türkiye ile ortak üretime hazırız

Türkiye ile ticari ilişkilere büyük önem verdiklerine dikkat çeken Rusya'nın mermer taşı işleme endüstrisinin liderlerinden biri olan Artishock şirketi, Türkiye ile ortak üretime hazırız” açıklamasında bulundu

Rusya'nın mermer işleme endüstrisi liderlerinden Artishock: Türkiye ile ortak üretime hazırız
13-10-2020 07:54
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın mermer taşı işleme endüstrisinin liderlerinden biri olan Artishock şirketi, Türkiye ile ticari ilişkilere büyük önem verdiklerine işaret ederek, "Türk iş dünyası ile ortak üretime hazırız. Teklifler için kapımız açık" mesajında bulundu.

dikGAZETE'ye özel konuşan Artishock şirketi kurucu Başkanı Dmitri Şirokov, şunları söyledi:

"Rusya'da başta Rönesans ve ANT Yapı olmak üzere bir çok Türk inşaat firmaları işbirliğimiz devam ediyor. Mermer taşlarını Türkiye dahil dünyanın çeşitli ülkelerinden alıyoruz. Bizim mermer taşlarımız Moskova dahil Rusya'nın çeşitli kent ve bölgelerindeki inşaatlarında kullanılıyor.

1998 yılında kurulan şirketimiz, bugün Rusya'nın  büyük bir taş işleme işletmelerinden biri olmakta. Üretim kompleksinin ölçeği ve çalışanlarının nitelik düzeyi, Artishock'un inşaat projeleri alanında geniş bir hizmet yelpazesi sunmasına sağlamakta.

İşimizde en modern teknolojileri kullanıyoruz. Nesneler üzerinde en doğru ölçümleri hızlı bir şekilde yapmamızı sağlayan Proliner cihazını kullanıyoruz.

Artishock, uluslararası ISO 9001 standardına göre sertifikalandırılmış bulunmakta ve ayrıca müteahhitlik ve taşeronluk işleri için gerekli belgelere sahiptir."

Şirketin üretim kapasitesinin yılda 290 bin metrekareden fazla olduğunu vurgulayan Rus işadamı Şirokov, 400 kişilik profesyonel ekiple çalıştıklarını kaydetti. 

CROCUS, MERCURY, IKEA GİBİ DEV ŞİRKETLERLE FAYDALI İŞBİRLİĞİMİZ VAR

Rus işadamı Şirokov, "Bizim Crocus Group, Mercury, IKEA, Capital Group gibi dev şirketlerle faydalı işbirliğimiz var. Lojistik çalışmalarımızı Crocus Terminal lojistic şirketiyle gerçekleştiriyoruz. Diğer şirketlerin ise projelerinde ortak çalışmalarımız var" dedi.

YENİ TESİSİMİZDE TÜRKİYE İLE ORTAK ÜRETİM YAPMAK İSTİYORUZ

Şirokov, Moskova Çevre Bölgesi'nde yakın zaman içinde yeni tesis açacaklarını duyurdu.

Rus işadamı, "Biz buraya işlenmemiş taş getirip kendimiz üreteceğiz. Ve Türkiye'den bu sektörde faaliyet gösteren meslektaşlarımızı, firmaları ortak üretime ve işbirliğine davet ediyoruz. Tesisimiz, yerimiz hazır. Ayrıca, Rusya'da yatırım yapmak isteyen Türk şirketlere de gereken desteği sağlamaya hazırız. Yeni tesisimizin bulunduğu sanayi bölgesinde yeni iş yerleri açmasına da yardımcı olabiliriz" şeklinde konuştu.

Artishock Genel Müdürü Kirill Mametyev de Türk firmalarıyla çalışmalardan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Mametyev, "Moskova ve Rusya'nın başka kentlerinde de Türk inşaat firmalarının eserlerine rastlamak mümkün. Onlarların bu çalışmaların bizim şirketin de katkıda bulunması gurur verici" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ