USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rusya İhracat Merkezi temsilcisi Safin: Türkiye ile işbirliğinde Rus şirketleri için büyük fırsatlar var

Rusya İhracat Merkezi'nin Türkiye Temsilcisi Timur Safin, Türkiye ile işbirliğinin, Rus şirketleri için büyük fırsatlar oluşturduğuna dikkat çekti

Rusya İhracat Merkezi temsilcisi Safin: Türkiye ile işbirliğinde Rus şirketleri için büyük fırsatlar var
06-05-2024 11:04
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya İhracat Merkezi'nin (REC, VEB.RF) Türkiye Temsilcisi Timur Safin, Rusya-Türkiye işbirliği vizyonunu paylaştı ve şirketlerin Türkiye pazarında çalışırken karşılaştıkları en sık sorulan soruları cevapladı. 

REC tarafından verilen bilgiye göre, Safin şunları kaydetti: "Dış pazarda kendinizi olabildiğince rahat hissetmek için bunu iyi anlamanız gerekir. Ürün kaydı ve lojistiğinin ayrıntılarından ortaklarla doğru şekilde nasıl iletişim kurulacağına kadar. Rusya, Türkiye'nin en büyük ticaret ortağıdır ve bu ülkeyle işbirliği, şirketlerimiz için büyük fırsatlar oluşturmakta. Bu fırsatları nasıl doğru şekilde kullanabileceğimizi ele aldık."

Safin'e göre, görüşmelerde, Rusya ile Türkiye arasındaki dış ticaret ilişkilerinin mevcut durumu, umut verici ihracat yönleri, Rus ürünlerinin yerel alıcılar tarafından algılanmasının özellikleri, sertifikasyon, lojistik ve karşılıklı anlaşmalar ele alındı.

Safin, deneyimlerini paylaşarak şirketlerin Türkiye pazarında hızla yer edinmesine yardımcı olabilecek konuları anlattı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ