USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rusya Dışişleri Sözcüsü Zaharova “Yarın görüşürüz” dedi ve yine…

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova'nın, güne veda ederken paylaştığı fotoğraf ile takipçileri ile arasındaki sıcak iletişimi bir kez daha gözler önüne serdi.

Rusya Dışişleri Sözcüsü Zaharova “Yarın görüşürüz” dedi ve yine…
13-09-2019 06:01
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, güne veda ederken, sosyal medya hesabında anlamlı bir fotoğraf paylaştı.

Sosyal medya üzerinden kurduğu sıcak ilişkiler ve ilginç paylaşımları ile dikkat çeken Zaharova, sosyal medya hesabında, Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın tarihi binasının en yüksek tepesinin bir fotoğrafını paylaştıktan sonra "Yarın görüşürüz" diyerek takipçilerine ve güne veda etti.

Zaharova'nın sosyal medyadaki takipçileri ise "Mariya siz çok insanısınız!", "Mariya çok teşekkürler!", "Mariya çok harikasınız!" şeklinde coşkulu yorumlarda bulunarak, dünyaca tanınmış “arkadaş”larının mütevazi ve içten kişiliğini alkışladılar.

Zaharova’nın fotoğraf olarak üst kısmını paylaştığı Rusya Dışişleri Bakanlığı binası, Sovyet lider Josef Stalin'in emriyle 1940'lı yılların sonlarında yapılan ve “Yedi Kız Kardeş" olarak adlandırılan Moskova gökdelenlerinden biri.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ