USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rusya'dan Türk iş dünyasına: St. Petersburg International Economic Forum’da sizi görmekten mutluluk duyacağız!

St. Petersburg’da, Haziran 2020’de düzenlenecek uluslararası forum için Rusya, Türk iş dünyasına çağrıda bulundu

Rusya'dan Türk iş dünyasına: St. Petersburg International Economic Forum’da sizi görmekten mutluluk duyacağız!
29-11-2019 08:43
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya, Türk iş dünyasına çağrıda bulunarak 24. Uluslararası Ekonomi Forumu SPIEF'e katılmaları için davette bulundu.

3- 6 Haziran 2020 tarihinde düzenlenecek uluslararası forumla ilgili olarak Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği, konuyla ilgili şu çağrıda bulundu:

"24. Uluslararası Ekonomi Forumu SPIEF 3-6 Haziran 2020 tarihlerinde Rusya’nın St. Petersburg kentinde kapılarını ziyaretçilere açacak. (https://forumspb.com/en/) St. Petersburg International Economic Forum’da sizi görmekten mutluluk duyacağız."

Her yıl düzenlenen söz konusu forumunda, dünya ekonomisini ilgilendiren önemli konular masaya yatırılmakta. 1997 yılından bu yana yapılan toplatı, 2006'dan beri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bizzat katılımı ve himayesiyle düzenleniyor.

2019’da düzenlenen bu yılki forum çerçevesinde Putin'in düzenlediği yuvarlak masa toplantısına dünyanın pek çok yerinden gelen yabancı yatırımcılar arasında Türk Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak da yer almıştı.

Rönesans Holding, 2017 yılında 22’ncisi düzenlenen St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda ise Amur Doğalgaz İşleme Tesisi, Sberbank, Moskova Bölgesel Yönetimi ve St. Petersburg tramvayıyla ilgili dev anlaşmaları imzalamıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ