USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rusya'dan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş'a dua ve “acil şifalar” mesajı

Rusya Müftüler Konseyi açıklamasına göre, Müftü Gaynutdin, tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Erbaş için dua ettiklerini belirten acil şifalar mesajı iletti.

Rusya'dan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş'a dua ve “acil şifalar” mesajı
12-03-2021 10:03
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Müftüler Konseyi Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanlığı Dini Derneklerle İşbirliği Konseyi Üyesi Ravil Gaynutdin, koronavirüs nedeniyle tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a acil şifalar dileyerek dualar ettiklerini vurguladı.

Rusya Müftüler Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, Müftü Gaynutdin, Prof. Dr. Erbaş'a gönderdiği mektubunda şunları kaydetti: 

"Çok saygı duyduğum, İslam dünyasındaki kardeşim Profesör Ali Erbaş! Büyük bir kaygı ve endişe duygusuyla insanlık için büyük bir sınav haline gelen koronavirüs enfeksiyonu olan hastalığınızla ilgili haberi aldım. Yüce Allah'a, bu talihsizliğe katlanan size ve aynı zamanda da Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarına acil şifalarlar dileğiyle dua ediyorum." 

Türkiye'de salgına karşı mücadelenin başarılı geçmesi için Yüce Allah'a dua ettiklerini de vurgulayan Rusya Müftüsü, "Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ülkedeki durumu istikrara kavuşmasında ve bu zor zamanda insanlara yardım etmesinde oynadığı rolü de belirtmek isterim. Sevgili kardeşim, Yüce Allah'a sizin için acil şifalar ve kısa sürede Türkiye Müslümanlarının manevi lideri olarak görevinize geri dönmesi için dua ediyorum. Sözlerimi, Rusya Federasyonu Müslümanları Dini Dairesi üyelerinin yanı sıra sizin için dua eden milyonlarca güçlü Rus Müslüman Ümmeti de destekliyor" diyerek duygularını aktardı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ