USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Rus yolcu Atatürk Havalimanı’nı birbirine kattı

Elindeki bez ile Atatürk Havalimanı’nında kontuarları temizlemeye kalkan Rus yolcu, kendisini ikna etmeye çalışan polislere bağırdı. Bununla da yetinmeyen Rus, özel güvenlikçilere de saldırmaya çalıştı. Çeçen uyruklu Rus vatandaşı...

Rus yolcu Atatürk Havalimanı’nı birbirine kattı
30-11-2015 14:22
Google News
Elindeki bez ile Atatürk Havalimanı’nında kontuarları temizlemeye kalkan Rus yolcu, kendisini ikna etmeye çalışan polislere bağırdı. Bununla da yetinmeyen Rus, özel güvenlikçilere de saldırmaya çalıştı.
Çeçen uyruklu Rus vatandaşı Malika Abo Basha, Onur Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle Rusya’nın Nalçik şehrine gitmek için işlemlerini yaptırdıktan sonra pasaporttan geçerken vize ihlali çıkınca Atatürk Havalimanı’nı birbirine kattı. Önce pasaport polislerine bağıran Malika Abo Basha daha sonra elindeki bezle Atatürk Havalimanı’nda bulunan kontuarları temizlemeye başlayınca olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri uzun süre Basha’yı ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sonuçsuz kalınca gözaltına alınmak istenen Basha, özel güvenlik memurlarına saldırmaya kalktı.
Kendisini sakinleştirmek için kahve içmeye çağıran özel güvenlik memuruna, “Bizim başkan benimle oturmak istiyor. Kahve içmek istiyor, ben istemiyorum. Sen kimsin” dedi. Sağlık ekiplerine uçağa binmek istediğini söyleyen Basha, “Burada yakın bir ülkede adam öldürüyorlar. Burada da olabilir. Sizin ülkede beni uçağa bindirmeden bana rahat yok” dedi.
Olay yerine çağrılan kadın polisin gelmesi üzerine ikna edilen Basha, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi’ne götürüldü.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ