USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

Rus uzmandan nokta atışlar: Putin, Erdoğan’ı kurtardı! ABD baskı için PKK’yi kullanıyor!

Rus siyasi uzman Starikov, hain darbe kalkışması sırasında Putin'in bilgilendirmesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının kurtarıldığını, şu sıralarda ise ABD’nin baskı amacıyla PKK terör örgütünü Türkiye’ye karşı kullandığını söyledi

Rus uzmandan nokta atışlar: Putin, Erdoğan’ı kurtardı! ABD baskı için PKK’yi kullanıyor!
28-06-2018 04:33
Google News

MOSKOVA

Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, FETÖ’cü hain darbe kalkışmasının yaşandığı 15 Temmuz gecesi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını kurtardığını söyledi.

Rus ulusal NTV televizyon kanalında 24 Haziran seçimlerini değerlendiren Rus uzman Starikov şu ifadeleri kullandı: 

"Türkiye’deki son gelişmeleri konuşmadan önce 2 yıl önce yaşanan darbe girişimini hatırlayalım. Darbe girişimi sırasında Erdoğan’ın fiziki olarak ortadan kaldırılması planlanıyordu. Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin’in sayesinde sağ kaldı. Rusya’nın Türkiye’ye bilgilendirmesi sayesinde Erdoğan’ın hayatı kurtarıldı.”

ERDOĞAN’A “DİKTATÖR” LAFI SÖYLENMEMELİ...

Kafkassam Moskova muhabiri Fuad Safarov’un bildirdiğine göre, Rus uzman sözlerine şöyle devam etti: "Erdoğan’a bazıları burada “diktatör” falan dedi. Bu söylenmemeli. Bu laflara dikkat etmemiz lazım. Nitekim Batı da Rusya için böyle suçlamalar yapıyor. 24 Haziran seçimleri yapıldı ve demokrasi kazandı. Hepsi bu kadar!”

ABD, BASKI İÇİN PKK’Yİ KULLANIYOR!..

Rus siyasi uzman Starikov, Washington’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik baskıyı artırmak için PKK terör örgütünü kullandığına da işaret etti.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ