USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rus gazeteci Palajçenko: Yeter! Türkiye'den olumlu haberler de yapılmalı

Rus muhabir Palajçenko, "Yeter Türkiye'den kötü haberlerin yapılması! Alın işte bir tane iyi haber" diyerek Türkiye ile ilgili yazdığı haberi paylaştı

Rus gazeteci Palajçenko: Yeter! Türkiye'den olumlu haberler de yapılmalı
06-09-2019 19:22
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rus resmi haber ajansı Ria Novosti Türkiye özel muhabiri Alyona PalajçenkoTürkiye ile ilgili sürekli olumsuz haberlerin yapılmasını şekilde eleştirdi.

Kendi sosyal medya sayfasında duygularını paylaşan Rus muhabir Palajçenko, "Yeter Türkiye'den kötü haberlerin yapılması! Alın işte bir tane iyi haber" diye Türkiye ile ilgili yazdığı olumlu haberinin linkini paylaştı.

Bu arada 2017 yılında Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Selçuk Çamlık Lokomotif Müzesi'de sergilenen tarihi vagonundan etkilenen Rus muhabir Palajçenko, vagonun resmini çizmişti. 

Rus gazeteci, sosyal medya sayfasında duygularını şöyle aktarmıştı: "Atatürk'ün tarihi vagonunda 1,5 saat oturdum. Atatürk bu vagonuyla ülkesini gezmişti...Güzel bir yer..aynı anda tabii ki resmini de çiziyorum."

2016 yılında da Palajçenko, kendi doğum gününde Atatürk’ün naaşının bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret etmişti. 

Facebook sayfasında duygularını paylaşan Rus gazeteci, doğum günü için Anıtkabir’i ziyaret ettiğini vurgulamıştı. 

Palajçenko, “Atatürk Mozolesi, çok etkileyici ve büyüleyici bir yer. Ankara’ya gelen herkese ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etmesini tavsiye ediyorum. Bu arada, Atatürk’ün Rus diline tercüme edilmiş Nutuk kitabını da aldım” diyerek duygularını aktarmıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ