USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rus devlet TV'sinde, Avusturya'da polisi kurtaran Türk gençlerine övgü: Türk gençlere helal olsun!

Rus devlet televizyonunun, canlı yayınında gazeteci ve siyasi uzman Sosnovski ve sunucu Solovyov,, Avusturya'daki terör saldırısında polisi kurtaran Türk gençlerine hayranlık ifadesiyle “Türk gençlere helal olsun!” diye övgüler dizdi

Rus devlet TV'sinde, Avusturya'da polisi kurtaran Türk gençlerine övgü: Türk gençlere helal olsun!
04-11-2020 07:17
Google News

MOSKOVA - ÖZEL
Rus asıllı Alman siyasi uzman ve gazeteci Aleksandr Sosnovski, geçtiğimiz gün, Avusturya'daki saldırıda polisi kurtaran Türk gençlerine övgüler yağdırarak "Bu Türk gençlere helal olsun!" dedi.

Rus devlet televizyonu Rossiya kanalının canlı yayın programında konuşan Alman dergisi World Economy'nin Genel Yayın Yönetmeni Sosnovski, Avusturya'daki saldırıda polisi kurtaran Türk gençlerin söz konusu davranışına hayran kaldığını belirtti.

Sosnovski, "Bu Türk gençlere gerçekten de helal olsun! Sporcular! Tam askeri gibi! Helal olsun! Bu arada Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu gençleri arayarak şükranlarını iletti" dedi. 

Bunun üzerine program sunucusu Vladimir Solovyov da; "Tabii ki onlara helal olsun!" diye Türk gençlerin davranışını övdü. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Viyana'da gerçekleşen terör saldırısında 1'i polis 2 yaralının hayatını kurtaran 2 Türk genci Recep Tayyip Gültekin ve arkadaşı Mikail Özen'i telefonla arayarak ilgi göstermişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ