USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rus ‘Crocus Group’tan dünyaya mesaj: Başınızı dik tutunuz, asla pes etmek yok!

Azerbaycan asıllı Rus işadamı Ağalarov’un Başkanı olduğu Rusyanın dev şirketlerinden Crocus Group, koronavirüs salgınına karşı dünyaya verdiği mesajda; “Başınızı dik tutunuz, asla pes etmek yok!” dedi

Rus ‘Crocus Group’tan dünyaya mesaj: Başınızı dik tutunuz, asla pes etmek yok!
03-01-2021 09:13
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın dev şirketlerinden Crocus Group, yeni yıl kutlama mesajında, koronavirüs salgını bağlamında dünyada oluşan zorluklarla mücadele edilmesi çağrısında bulunarak, "Başınızı dik tutunuz, pes etmek yok!" dedi. Bu arada, Crocus Group, Başkanı, Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı Aras Ağalarov'a ait. 

Şirketten yapılan açıklamada, "Yeni yılınız kutlu olsun! 2020'nin tüm zorluklarını atlattıktan sonra, Yeni Yılı bir gülümsemeyle karşılamalıyız. Dileklerimiz şudur: 2021, iyilik ve mutluluğun, en samimi neşenin ve insanlara daha büyük inancın yılı olsun!

Başınızı dik tutarak engelleri aşmanızı ve ne olursa olsun asla pes etmemenizi dileriz! Sağlık, aşk ve yenilmez metanet dileriz!" ifadeleri kullanıldı.

Bu arada, Crocus Group'a bağlı Crocus Logistics şirketi, 2021 yılında yapılacak faaliyet ve çalışmaları değerlendirerek, "Koronavirüse rağmen, gelecek yıl faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulunmuştu. 

Firma yetkilileri ayrıca, Türkiye ile işbirliğinin artırılmasının planladığını da belirtmişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ