USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Ruhani: Heykellerin örtülmesi...

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile müze gezisi sırasında heykellerin üzerlerinin örtülmesine dair bir talepte bulunmadığını ifade etti.Nükleer anlaşmanın imzalanmasının ardından İran’a yönelik yaptırımların...

Ruhani: Heykellerin örtülmesi...
27-01-2016 15:21
Google News
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile müze gezisi sırasında heykellerin üzerlerinin örtülmesine dair bir talepte bulunmadığını ifade etti.
Nükleer anlaşmanın imzalanmasının ardından İran’a yönelik yaptırımların kaldırılmasıyla birlikte Avrupa’ya 16 yıl sonra ilk kez ziyaret düzenleyen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile gezdiği müzede bulunan heykellerin üzerleri örtülmüştü. Alınan bu önlemlerin ardından ülkede çeşitli tartışmalar yaşanırken, Ruhani’ye basın mensupları tarafından heykellerin üzerlerinin örtülmesine dair soru soruldu. İran’ın heykellerin üzerlerinin örtülmesine dair herhangi özel bir talebinin olmadığını ifade eden Ruhani, bu ince davranış için teşekkür etti. Konuyla ilgili olarak İran tarafının iletişime geçmediğini dile getiren İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, “İtalyanların misafirperver olduklarını biliyorum. Konuklarını rahat hissettirmeye çalışan kişilere de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ