USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Roma "sarı kırmızı"ya büründü

Galatasay ile Lazio arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son 32 turu rövanş karşılaşması öncesinde yaklaşık 400 kadar sarı-kırmızılı taraftarlar önce Popolo Meydanı’nda toplandıktan sonra polis eşliğinde Villa Borghese parkının içinde...

Roma "sarı kırmızı"ya büründü
25-02-2016 21:58
Google News
Galatasay ile Lazio arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son 32 turu rövanş karşılaşması öncesinde yaklaşık 400 kadar sarı-kırmızılı taraftarlar önce Popolo Meydanı’nda toplandıktan sonra polis eşliğinde Villa Borghese parkının içinde otobüslere bindirildi.
Tezahüratlar eşiliğinde meşalelerle parkı sarı-kırmızı renklere boyayan taraftarlar daha sonra gruplara ayrılarak otobüslere bindirildiler. İtalyan polisinin yoğun güvenlik önlemi aldığı görülürken taraftarlar herhangi bir sorun yaşamadan otobüslere yönlendirildi.
Fransa’dan maçı izlemeye geldiğini belirten bir taraftar, "Bu taraftarla maç kaybetmek imkansız, bu maç bizim" derken İzmir’den gelen bir başka taraftar ise, "Bugün gerekli olan skoru alarak İstanbul’a mutlu döneceğiz. Her ne kadar bu ara ligde kötü gitsek de takımımıza güveniyoruz. İnşallah takımımız Galatasaray’ın Avrupa’daki aslan ruhunu ortaya koyacak ve kendine gerekli olan skoru elde edecek" şeklinde konuştu.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ