USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

RF Kirov Bölgesi: Rusya Türkiye Ticaret Mümessilliği ilişkilerin artmasına yardımcı oluyor

Rusya Federasyonu’nun Kirov Bölgesi Başkanlığı, Rusya’nın, Türkiye Ticaret Mümessilliği ile ilişkilerin artırılmasına yardımcı olduğunu kaydetti

RF Kirov Bölgesi: Rusya Türkiye Ticaret Mümessilliği ilişkilerin artmasına yardımcı oluyor
14-12-2020 07:02
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federasyonu’nun Kirov Bölgesi Başbakanlığı, Rusya’nın Türkiye Ticaret Mümessilliği'nin ikili ticari ekonomik ilişkilerin artmasına katkı sağladığını kaydetti.

Kirov Bölgesi ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ticari ekonomik ilişkilerin arttığına işaret eden Bölge Başbakanlığı, "Bu yıl Türkiye'deki Rusya'nın  Ticaret Mümessili ile video konferans toplantısı yapıldı. Etkinliğe, ürünlerini sunan Kirov bölgesinin küçük ve orta ölçekli işletmeleri katıldı. Yapılan etkinlikler, Türk tarafının Kirov bölgesi ile iş birliğine olan ilgisini göstermektedir. Bölgesel Ekonomik Kalkınma ve Girişimciliği Destekleme Bakanlığı, resmi istatistiki bilgilerin atıfta bulunarak, bu etkinliklerin Türkiye'ye ürün ihracatının artmasına yardımcı olduğunu belirtti" bilgisi verildi.

Rusya Türkiye Ticaret Mümessilliği, ikili ticari ekonomik ilişkilerin artması bağlamında Rusya bölge valilikleriyle ile sık sık online forumlar düzenlemekte.

Kurum, ayrıca bu gelişmeleri, sosyal medya sayfasında da yayınlamakta. 

Rusya Türkiye Ticaret Mümessilliği, bunun dışında Türkiye'nin ekonomik gelişmelerini anlatan Rusça bültenler de yayınlamakta.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ