USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Rekor kırdılar !

Galatasaray, Balıkesirspor ile oynadığı lig mücadelesinde pas rekoru kırdı. Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Balıkesirspor’u ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, maçın ilk yarısında bulduğu gollerle rakibi 3-1 mağlup etmesini başardı. Karşılaşman

Rekor kırdılar !
17-02-2015 11:25
Google News

Galatasaray, Balıkesirspor ile oynadığı lig mücadelesinde pas rekoru kırdı.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Balıkesirspor’u ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, maçın ilk yarısında bulduğu gollerle rakibi 3-1 mağlup etmesini başardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında temposunu düşüren Aslan, buna rağmen sezon rekoru kırmayı başardı. 90 dakika boyunca başarılı pas yüzdesiyle oynayan Hamzaoğlu’nun öğrencileri, 551 başarılı pas ile sezonun bir maçta en fazla isabetli pas yapan takımı oldu.

EN BAŞARILISI EMRE ÇOLAK
Galatasaray’da 9 oyuncunun kırmızı-beyazlı ekibe karşı yüzde 90’ın üzerinde pas yüzdesiyle oynaması dikkat çekti. Pas yüzdesi en yüksek isim ise yüzde 98 ile genç oyuncu Emre Çolak oldu.
Sarı-kırmızılı ekip ayrıca, Balıkesirspor kalesine 90 dakika boyunca 10 isabetli şut atarak, bu sezonun en fazla kaleyi bulduğu karşılaşmasını oynamış oldu.

8 GOLÜN 7’Sİ ARENA’DA
Öte yandan, bu sezon çıktığı 29 resmi maçta rakip fileleri 8 kez havalandıran Wesley Sneijder’ın attığı gollerin 7’sini iç sahada kaydetmesi dikkat çekti. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda taraftarı önünde farklı bir kimliğe bürünen Hollandalı yıldız, attığı gollerin 5 tanesini ceza sahası dışından kaydetti.

DIŞ SAHADA TEK GOL ERCİYES’E
Yetenekli oyuncu bu sezon Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesi ve kupada oynanan Torku Konyaspor maçında 2’şer gol, Balıkesirspor, Çaykur Rizespor ve Arsenal maçlarında ise 1’er gol buldu. Golcü ismin bu sezon deplasmanda kaydettiği tek gol ise Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’a karşı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ