USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Rehber öğretmenlere yönelik sempozyum düzenlendi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İYYÜ), Şişli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şişli Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Şişli bölgesindeki okullarda görevli rehber öğretmenlere yönelik olarak “Rehberlik Sempozyumu” düzenlendi. Sempozyumda öğretmenlere farklı gelişim

Rehber öğretmenlere yönelik sempozyum düzenlendi
10-04-2019 18:02
Google News

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, Şişli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şişli Rehberlik Araştırma Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği “Rehberlik Sempozyumu”, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İYYÜ Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, İYYÜ Psikoloji Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevin Eracar, İYYÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Günseli İşçi ve Şişli Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı rehber öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Gün boyu süren etkinlikte Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı kurumlarda kaynaştırma programlarının nasıl olması gerektiği konusunda bir panel düzenlendi.

Rehber öğretmenin çalışırken sanat tekniklerini nasıl kullanabileceği üzerine bir konferansın da yapıldığı programda, rehber öğretmenlerin alanda ihtiyaç duyabilecekleri yedi atölye çalışmaları da gerçekleştirildi.

Atölye çalışmalarıyla rehber öğretmenlerin farklı donanımları bire bir deneyimlemelerinin amaçlandığı belirtildi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ