USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Ramsey, tasarımcı Ezra ve Tuba ile iş birliği yaptı

"Bu birliktelik ile kişiye özel dikime yepyeni bir boyut kazandırıyoruz"

Ramsey, tasarımcı Ezra ve Tuba ile iş birliği yaptı
06-12-2019 18:03
Google News

Erkek modasında ilkleri hayata geçiren Ramsey, el işçiliğini teknoloji dinamikleri ile harmanladığı "Made to Measure" kişiselleştirilmiş stil deneyimi için dünyaca ünlü tasarımcılar Ezra ve Tuba ile iş birliği yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ramsey, sahip olduğu inovasyon ve teknoloji gücünü moda ile buluşturduğu yenilikçi işlere bir yenisini daha ekledi.

Ramsey, kişiye özel dikimde kişiselleştirilmiş stil deneyimi yaşatacak yeni nesil "Made to Measure" hizmeti için tasarım ve teknolojiyi buluşturan tasarımlarıyla dünyaca üne kavuşan Ezra ve Tuba ile ilham veren bir iş birliğine imza attı. İş birliği çerçevesinde Ramsey'in yenilikçi kalıplarının tasarımcılar Ezra ve Tuba'nın kumaş ve aksesuar seçimiyle şekillendiği özel bir koleksiyon hazırlandı.

"Personalize Ramsey by EzraTuba" adı verilen Made to Measure koleksiyonu ve kişiye özel dikim hizmetiyle Ramsey, müşterilerine Ezra ve Tuba'nın dokunuşlarından ilham ama imkanını sunacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, yeni iş birliğinin çıkış noktasına ilişkin, "Tüketiciler artık sadece bir ürün değil deneyim, kendileri için yazılmış bir hikaye satın almak istiyor. Moda endüstrisinde kişiselleştirilmenin ve deneyim ekonomisinin önemi her geçen gün artarken, Made to Measure ile inovatif ürün geliştirme kabiliyetimizi, nitelikli ve incelikli üretim konusunda referans alınan güçlü know how'ımızı kullanabileceğimiz çok doğru bir alana yatırım yaptık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ